Toernooien

 

Open toernooien. 

Door ons worden jaarlijks 2 open toernooien georganiseerd. Hieraan kunnen alle KNLTB leden deelnemen. Van de KNLTB clubApp worden de leden tijdig geinformeerd wanneer de inschrijfperiode open staat, inschrijven gebeurt via mijnKNLTB.nl.

In februari/maart (periode is afhankelijk van Carnaval): het De Smid Lifestyle open
In september (week 37): het Van Gaal open.

Een impressie van de finaledag van het Van Gaal open 2023.

Club kampioenschappen. 

Jaarlijks worden voor alle leden van T.V. Reek clubkampioenschappen georganiseerd. In het ene jaar worden deze gehouden voor HD, DD en GD en het andere jaar voor HE en DE. 

De perioden waarin deze worden gehouden, worden tijdig in onze jaarkalender vermeld. Daarnaast worden alle leden tijdig via de KNLTB club app geinformeerd en uitgenodigd in te schrijven. 

Husselavonden/middagen.

Deze worden 1 x per maand georganiseerd.  Deelname hieraan is mogelijk voor alle leden van T.V. Reek. Tijdens deze avonden/middagen worden de teams ter plaatse willekeurig samengesteld. Er is geen onderscheid tussen HD, DD en GD. De data kun je vinden in onze jaarkalender. Daarnaast worden de leden via de WhatsAppgroep “TV Reek berichten App” ca. 1 week van te voren geattendeerd op de eerstkomende avond/middag. 

 

Overige toernooien. 

Naast bovengenoemde toernooien worden de volgende toernooien georganiseerd (niet jaarlijks):

  • introducee toernooi. Dit is een eendaags toernooi waarbij een speler van T.V. Reek speelt met een introducee die geen lid is van T.V. Reek.

  • Reekse Roots toernooi. Dit is een eendaags toernooi waarbij een speler van T.V. Reek speelt met een introducee die woont of afkomstig is uit Reek. Dit toernooi wordt in principe 1 x per 3 jaar georganiseerd.