Sponsor worden

Heel wat sporters hebben ons mooie sportpark al bezocht. Mede door de organisatie van interne- en open toernooien en deelname aan de voorjaars-,  najaar en winter KNLTB competitie heeft T.V. Reek regionaal veel aantrekkingskracht. Inkomsten van sponsoren zijn voor onze vereniging van groot belang. Met deze inkomsten kunnen investeringen gedaan worden die het voortbestaan van de club en het sportplezier van onze leden, zowel jong als oud, waarborgen. Door deze extra bijdragen kunnen we de contributie kosten laag houden waardoor meer mensen zich als nieuw lid kunnen aanmelden.

Sponsormogelijkheden

Het sponsoren van een sportclub is een positieve en aantrekkelijke manier om uw bedrijf zichtbaar te maken. De kosten zijn relatief laag en u levert een positieve bijdrage aan de gemeenschap. Dit zorgt voor goodwill en kan een gevoel van loyaliteit onder uw klanten opleveren. Draagt u de gemeenschap en T.V. Reek een warm hart toe dan kunnen wij uw bedrijfsnaam op verschillende manieren naar voren brengen. Al vanaf € 75,- kunt u sponsor worden bij T.V. Reek. We hopen u te mogen verwelkomen als sponsor van onze tennisvereniging!

Sponsorcommissie

T.V. Reek heeft een sponsorcommissie. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van sponsoring, mail ons en we maken een afspraak. 

E-mail: [email protected]

 

Vacature Sponsorcommissie

ps.  Het sponsorteam is altijd op zoek naar leden met verkooptalent. Ben jij die enthousiaste, proactieve sponsorwerver die wij zoeken? Neem gerust contact met ons op en we leggen graag uit wat deze leuke taak inhoudt.