Tennispark TV reek

Het tennispark is gelegen aan De Scheenen 7 te Reek.

T.V. Reek beschikt over 3 verlichte kunstgrasbanen en 2 oefenmuurtjes. De banen zijn het hele jaar beschikbaar behalve bij harde vorst, als er sneeuw op de banen ligt en bij dooi. Er wordt via de WhatsAppgroep “TV Reek berichten App”  gecommuniceerd als er niet gespeeld kan worden i.v.m. het weer.

Het park is volledig afgesloten en kan bij de grote en kleine poort worden geopend. De grote poort is afgesloten met een hangslot, de sleutel hangt in het sleutelkastje dat voorzien is van een kode.  Bij de kleine poort hangt eveneens een sleutelkastje voorzien van een kode. De kodes worden via de WhatsAppgroep “TV Reek berichten App” gecommuniceerd. Indien je als laatste het park verlaat dan dien je altijd het park goed afsluiten.

Tennispaviljoen & verlichting

Het park beschikt over een tennispaviljoen. Leden kunnen gebruik maken van het paviljoen en deze zelf openen en sluiten. Aan de muur hangt bij de spelersingang van het paviljoen een sleutelkastje voorzien van een kode. De kode worden via de WhatsAppgroep “TV Reek berichten App”  gecommuniceerd. Indien je als laatste het park verlaat dan dien je altijd het paviljoen goed af te sluiten.

In het paviljoen kan alleen met PIN betaald worden.

De lichten op de banen kunnen bediend worden met het schakelbord dat aanwezig is en aan de buitenzijde van het paviljoen onder de overkapping. Let op! Indien je de lichten uit doet dan dien je een half uur te wachten voordat ze weer aangezet mogen worden.