Zomertennis 2024

10 mei 2024

Tennisvereniging TV Reek biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan deze Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juni, juli en augustus 2024 waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is.

Met dit lidmaatschap krijg je voor deze 3 maanden een digitale ledenpas voor het reserveren van een tennisbaan en kun je deelnemen aan onze husselavonden en externe toernooien. Daarnaast ben je als lid van de KNLTB ook verzekerd.

Voor meer informatie mail naar [email protected]

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven. Kosten zijn €35,- voor seniorleden en € 15,- voor jeugdleden. Voor meer informatie kun je mailen naar [email protected]. Voor aanmelden klik hier.