Tennispark

Het park is volledig afgesloten en kan bij de grote en klein poort worden geopend .

Aan beide kanten hangt een sleutelkastje waarvan de code via App word gecommuniceerd .

Indien je de laatste bent dan altijd het park goed afsluiten.

Verlaten tennispark

Indien je als laatste die dag tennist verzoeken wij je om de tennislampen uit te maken.

Laat het park altijd netjes achter.

Sleutelkastje

Er hangt een sleutelkastje bij de deur als je het ingangspad oploopt. Hierin is een sleutel van de kantine. Het kastje wordt geopend met een speciale 4 cijferige code. Deze code wordt regelmatig vernieuwd en via de algemene app krijgen de leden daarvan bericht.

Reserveren tennisbaan

Indien men gebruik maakt van de tennisbanen dien je altijd te reserveren via de KNLTB app

Jeugd tm 17 jaar mag uiterlijk tot 19.00 uur tennissen . Reserveren kan een dag van te voren tot 2 uur van te voren. Je kan geen 2 uur achter elkaar reserveren en je kunt annuleren tot 2 uur van te voren.

Aanspreken op hanteren regels

Ieder lid mag een ander lid ergens op attenderen of aanspreken als er zich wat voordoet wat niet volgens de regels is.

Bardienst/schoonmaakdienst

Ieder lid heeft de verplichting om een aantal keren per jaar, afhankelijk van het aantal leden, bardiensten of schoonmaakdiensten te draaien. Een bardienst duurt 4 uur. De schoonmaakdiensten zijn verdeeld in 2 tijden van 2 uur. Hiervoor word je uitgenodigd via het bardienstrooster met een inlogcode, aan het begin van het jaar en halverwege het jaar. Op deze manier kun je zelf bepalen welke tijd(en) je bardiensten wilt draaien. Als je niets invult krijg je een tijd aangewezen. Mocht je dan niet kunnen dan heb je de plicht om deze bardienst te ruilen. Jouw probleem kan niet teruggelegd worden bij het bardienstrooster of bij het bestuur. Je hebt immers de kans gehad om zelf een juist tijdstip te kiezen.

De regels met betrekking tot de uitvoering van de bardienst zijn.

Bedienen van alle klanten.

Je zorgt voor een schone keuken en bar.  Je zorgt ook dat de koelkasten worden aangevuld.

Betalingsmogelijkheden

Per 1 juli kan er uitsluitend nog per pin worden betaald Er kan niet meer contant worden betaald.

Afkopen bardiensten

Er is een mogelijkheid om de bardiensten/schoonmaakdiensten af te kopen. Kosten € 50,- per jaar.

Introducee

Als je wilt tennissen met een introducee is dat mogelijk. Wij vragen hiervoor € 2,50. Indien je hier gebruik van wilt maken moet je reserveren via de KNLTB app en de introducee toevoegen.  Wij sturen per einde van de maand  een tikkie naar jou om deze te betalen.

De ledenadministratie wordt gedaan door Mieke Hendriks.

Bij wijzigingen in adres, e-mail gegevens etc. dit graag doorgeven aan Mieke.

Een nieuwe foto kun je zelf uploaden. De ledenadministratie beoordeelt deze en keurt deze goed.

Opzegging van lidmaatschap dient te geschieden voor 1 december. Per 1 januari van het jaar daarop wordt het lidmaatschap beëindigd.

e-mail adres van Mieke:

Commissies

De tennisvereniging staat of valt bij de inzet van diverse leden als vrijwilliger in diverse commissies.

Nieuwe leden zijn altijd welkom.

Wij hebben de volgende commissies met bijbehorend aanspreekpunt:

Jaarkalender:

Op de site van de tennisvereniging vind je de jaarkalender. Hierin staan alle activiteiten die gedurende het jaar zijn gepland.

Nog vragen

Is er nog iets niet duidelijk dan kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bestuur Tennisvereniging Reek